Tiedotteet

22.9.2021

Helsingin teatterikoulun kurssit on aikataulutettu syksyn ajalle. Löydät ne täältä:

13.9.2021

Teatteriakatemia ja Helsingin teatterikoulu ovat aloittaneet lukuvuotensa. Teatteriakatemian syyslukukauden ryhmä on valittu ja aloittanut opintonsa ja ottaa mahdollisesti uusia opiskelijoita mukaan tammikuussa 2022. Helsingin teatterikoulun syyslukukaudelle voit päästä mukaan syyskuun ajan, mikäli ryhmässä on tilaa!

24.6.2021

Teatteriakatemian näyttelijäntyön linja on perustettu ja hyväksytty opintotuen piiriin kuuluvaksi ammattiin valmistavaksi linjaksi! Lisätietoa TÄÄLTÄ!

9.6.2021

Teatteri Veranon esityksen ensi-ilta siirtyy sairastapauksen vuoksi. 11.6 sijasta ensiesitys on 16.6.2021. Lipun ostaneiden liput on siirretty yleisölle sopivaan esitykseen!

3.6.2021

Helsingin Akatemia muuttaa Vallilaan kesäkuun 2021 aikana. Uudessa tilassa tulee olemaan harjoitustilaa ja esitystilaa. Osoite on Sturenkatu 27, 00510 Helsinki.

Helsingin Akatemia on muuttanut Sturenkadulle!

Esityksemme ovat olleet pääasiassa peruutettuja jo vuoden ajan. Haluamme uskoa, että NYT koittaa kurssien, esitysten ja teatterin aika ja siirrymme siksi rohkeasti suurempiin tiloihin keskelle Helsinkiä toiveissa rakentaa kunnon esitystila teatterikoulun ryhmille ja Akatemian teatteritoiminnalle, sekä vieraileville ryhmille.

Helsingin Akatemia perusti siis juuri Sturenkadulle (27) toimipisteen, jonne tulee esitystoimintaa teatterikoulun ryhmille, Teatteri Helsingille ja vieraileville esityksille. Helsingin teatterikoululle jää toimintaa Puotilaan, Rastilaan ja Vuosaareen Itä-Helsingin ryhmiä varten. Tilassamme on teatterisali, jossa voi järjestää juhlia, tanssitoimintaa ja teatteriesityksiä. Info@helsinginakatemia.fi. vastaa tilatoiveisiin ja lisätietopyyntöihin.

Olemme uudesta tilasta äärimmäisen innoissamme ja toivomme, että kaikki löydätte sinne! Suuri kiitos muutossa auttaneille!

1.6.2021

Helsingin teatterikoulun lukuvuoden 2021-2022 ryhmät on julkaistu! Tsekkaa linkin takaa!