Liput alta linkistä tai maililla osoitteesta liput@helsinginakatemia.fi

OHJELMISTOSSA 2021 KESÄ

Verano Ensemble rakensi kesäksi 2021 musiikkiteatteriesityksen, joka tuo yleisölle sitä, mikä korona-ajan rajoitusten, pelon ja epävarmuuden aikana on elämästä puuttunut: kuplivan ilon ja arkisen olemassaolon yläpuolelle johdattavia elevaation kokemuksia. Nykypäivään sijoittuvan pulppuilevan humoristisen musiikkinäytelmän hulvaton tarina nivoutuu sävellettyjen suomalaisten runojen ympärille. Esityskausi on päättynyt. Uusintaesityksiä Teatteri Sturella myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.


SYKSY 2021

VALO Ensemble on riemukas ammattipohjainen teatteriryhmä, joka harjoittaa improvisaatiota ja teatteria kaikissa sen muodoissa! VALO Ensemble on myös ryhmä, joka pohjaa toimintansa hyväntekeväisyyteen, kaikenlaisen hyvän tekemiseen. Vierailemme lastentarhoissa ja hoivakodeissa ja levitämme ympärillemme HYVÄÄ!

VALO Ensemble tulee järjestämään myöhemmin tiedotettavia improklubeja yhdessä stand-up-iltamien kanssa alkaen syksystä 2021.

VALO Ensemblen kantateos Katulamppu ensi-illassa marraskuussa 2021!

Koira nimeltään Kissa tapaa kissan

n. 6-vuotiaasta ylöspäin

Tomi Kontion urbaani satu Näädästä, koirasta nimeltä Kissa ja kissasta, jonka parivaljakko matkallaan tapaa tuodaan syksyllä 2021 näyttämölle upouutena dramatisointina ensi-illan estyttyä syksyllä 2021 pandemian vuoksi.

Koira nimeltään Kissa tapaa kissan on hurmaava tarina Helsingistä, menneen ja nykyisyyden nivoutumisesta, ystävyydestä ja erillisyydestä ja erilaisuuden suunnattomasta arvosta. Teoksen esityskausi jouduttiin peruuttamaan keväältä 2021 ja se odottaa uutta tulemistaan vuonna 2022.