KAIKKI PRODUKTIOT LÖYDÄT OSOITTEESTA www.teatteristure.fi. Teatteri Sture on lopettanut toimintansa Sturenkadulla. Ajankohtaiset tapahtumat ja esitykset löydät osoitteesta www.teatteriakatemia.fi 🌸

Koira nimeltään Kissa tapaa kissan

n. 6-vuotiaasta ylöspäin

VALO Ensemble on riemukas ammattipohjainen teatteriryhmä, joka harjoittaa improvisaatiota ja teatteria kaikissa sen muodoissa! VALO Ensemble on myös ryhmä, joka pohjaa toimintansa hyväntekeväisyyteen, kaikenlaisen hyvän tekemiseen. Vierailemme lastentarhoissa ja hoivakodeissa ja levitämme ympärillemme hyvää!

VALO Ensemblen kantateos Katulamppu ensi-illassa 27.11.2021! Kantaesitys tarjoaa tarinan Katulampun alta - mustan hurtilla huumorilla höystetyn kertomuksen neljän ihmisen muodostamasta kirjallisuuspiiristä ja sen ympäriltä. Esitys peilaa elämän käännekohtia, nykyihmisen kipuilua laajenevassa maailmassa ja elämänkaaremme rajallisuutta. Helsinkiläiset nuoret aikuiset, hiljaa keski-ikäistyvät Karin, Lisa, Sylvia ja Sophia ovat perustaneet kirjallisuuspiirin. Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta. Kun Karinin vakava diagnoosi selviää, alkaa vimmattu hautajaisten suunnitteleminen. Karin ei kuitenkaan ole se, joka kuolee. Ainakaan ensimmäiseksi. 

LIPUN HINTA: 15 €, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, ammattilaiset 12 €

Lisätiedot www.teatteristure.fi/katulamppu

KOIRA NIMELTÄÄN KISSA TAPAA KISSAN

Tomi Kontion urbaani satu Näädästä, koirasta nimeltä Kissa ja kissasta, jonka parivaljakko matkallaan tapaa tuodaan syksyllä 2021 näyttämölle upouutena dramatisointina ensi-illan estyttyä syksyllä 2021 pandemian vuoksi.

Koira nimeltään Kissa tapaa kissan on hurmaava tarina Helsingistä, menneen ja nykyisyyden nivoutumisesta, ystävyydestä ja erillisyydestä ja erilaisuuden suunnattomasta arvosta. Teoksen esityskausi jouduttiin peruuttamaan keväältä 2021 ja se odottaa uutta tulemistaan vuonna 2022.