Teatteri Helsinki

Teatteri Helsinki koostuu musiikin ja teatterin ammattilaisista ja teatteriryhmä VALO Ensemblesta. 


TULOSSA KESÄKSI 2021!

Teatteri Verano Helsinki: Suomen Lausuja

Teatteri Verano Helsinki rakentaa kesäksi 2021 musiikkiteatteriesityksen, joka tuo yleisölle sitä, mikä korona-ajan rajoitusten, pelon ja epävarmuuden aikana on elämästä puuttunut: kuplivan ilon ja arkisen olemassaolon yläpuolelle johdattavia elevaation kokemuksia. Nykypäivään sijoittuvan pulppuilevan humoristisen musiikkinäytelmän tarina nivoutuu sävellettyjen suomalaisten runojen ympärille.


OHJELMISTOSSA 2021

KESÄ 2021

Teatteri Verano Helsinki: Suomen Lausuja! - rakkaudellisia riimejä


SYKSY 2021

VALO Ensemble

Koira nimeltään Kissa tapaa kissan

n. 6-vuotiaasta ylöspäin

Tomi Kontion urbaani satu Näädästä, koirasta nimeltä Kissa ja kissasta, jonka parivaljakko matkallaan tapaa tuodaan syksyllä 2021 näyttämölle upouutena dramatisointina ensi-illan estyttyä syksyllä 2021 pandemian vuoksi.

Koira nimeltään Kissa tapaa kissan on hurmaava tarina Helsingistä, menneen ja nykyisyyden nivoutumisesta, ystävyydestä ja erillisyydestä ja erilaisuuden suunnattomasta arvosta


VALO Ensemble on riemukas ammatipohjainen teatteriryhmä, joka harjoittaa improvisaatiota ja teatteria kaikissa sen muodoissa! VALO Ensemble on myös ryhmä, joka pohjaa toimintansa hyväntekeväisyyteen, kaikenlaisen hyvän tekemiseen. Vierailemme lastentarhoissa ja hoivakodeissa ja levitämme ympärillemme HYVÄÄ!

VALO Ensemblen improvisaatiokeikat jatkuvat kesällä 2021!