Teatteri Helsinki

Kuva: Teemu Kavasto

Kuva: Celin El-Azizi

Teatteri Helsinki koostuu musiikin ja teatterin ammattilaisryhmistä ja puoliammattilaisryhmä VALO Ensemblesta. 


TULOSSA KESÄKSI 2021!

Teatteri Verano Helsinki: Rakkauden riemuisat riimit!

Teatteri Verano Helsinki rakentaa kesäksi 2021 musiikkiteatteriesityksen, joka tuo yleisölle sitä, mikä korona-ajan rajoitusten, pelon ja epävarmuuden alla on elämästä puuttunut: kuplivan ilon ja arkisen olemassaolon yläpuolelle johdattavia elevaation kokemuksia. Nykypäivään sijoittuvan pulppuilevan humoristisen musiikkinäytelmän tarina nivoutuu sävellettyjen suomalaisten runojen ympärille. 

VALO Ensemble 2021

OHJELMISTOSSA 2021


VALO EnsembleKoira nimeltään Kissa tapaa kissan n. 6-vuotiaasta ylöspäin


KESÄ 2021

Teatteri Verano Helsinki: Rakkauden riemuisat riimit!


SYKSY 2021

Improvisaatiokeikat jatkuvat

Edith 2021 - näytöksen ensi-ilta

Lastenesitykset jatkavat


KEVÄT 2021

Timjami ja muurahaisten viisaus

Timjami ja muurahaisten viisaus on rakastettava satu ystävyydestä, hyväksytyksi tulemisen tärkeydestä ja erilaisuuden arvostamisesta.

Useita musiikkinumeroita sisältävä näytelmä tuo esiin sen, miten jokaisella meistä on oma ainutlaatuinen sisäinen maailmamme ja mikä rikkaus onkaan kätkettynä lapsen rajattomaan mielikuvitukseen.

Koira nimeltä Kissa tapaa kissan

Tomi Kontion urbaani satu Näädästä, koirasta nimeltä Kissa ja kissasta, jonka parivaljakko matkallaan tapaa tuodaan syksyllä 2020 näyttämölle upouutena dramatisointina VALO Ensemblen toimesta.

Koira nimeltään Kissa tapaa kissan on hurmaava tarina Helsingistä, menneen ja nykyisyyden nivoutumisesta, ystävyydestä ja erillisyydestä ja erilaisuuden suunnattomasta arvosta.

SYKSYLLÄ 2021 ensi-illassa: Edith 2021

Edith 2021 on VALO Ensemblen keväällä 2021 rakentama teos, Edith Södergranin runoista koostettu kollaasi, jossa runous vuorottelee liikkeen ja musiikin kanssa rinta rinnan.