Teatteriakatemia

Näyttelijäntyön linjan opettajat ovat koulutettuja ja kokeneita teatterialan ammattilaisia ja pedagogisesti valveutuneita ohjaajia. Linjalla opiskeleminen on maksullista. Opintoihin voi saada opintotukea Kelalta.

Lisätiedot: teatteri@helsinginakatemia.fi 

Helsingin Akatemia käynnistää syyskuussa 2021 teatterityön perusopintojen linjan, joka valmentaa teatterialalle ja / tai teatterialan opintoihin. Hakulomake on tämän sivun alalaidassa.

Hakuaika linjalle on 1.7.2021-15.8.2021. Linjalle hyväksytään 10-20 opiskelijaa. Olemme yhteydessä hakijoihin jättäneisiin viikon sisällä hakemuksen jättämisestä.

Linjan opetus alkaa Sturenkadulla syyskuussa 2021. Opetusta järjestetään päivälinjalla maanantaista perjantaihin kello 9-15 välisenä aikana ja esityksiä ja teemakursseja lisäksi viikonloppuisin. Opintoihin kuuluu myös itsenäistä opiskelua ja monimuotoista opetusta. Opetus tapahtuu moduuleittain. Niistä saat lisätietoa alta.

HAKUOHJE: Täytä allaoleva lomake yhteystietojen osalta ja liitä mukaan CV sekä vapaamuotoinen motivaatiokirje, jossa kerrot miksi haet opiskelemaan näyttelijäntyön linjalle. Kirjeen pituus max 2 sivua.