Sturenkatu 27

Teatteri Sture tuottaa itse ensi-iltaan 3-5 esitystä vuodessa. Kesän 2021 produktio on Verano Ensemblen Suomen Lausuja ja syksyllä 2021 ensi-iltansa saa VALO Ensemblen kantaesitys Katulamppu.

Lisäksi Sturelle toivotetaan tervetulleeksi kiinnostavia vierailevia esityksiä! Mikäli sinulla on esitys, jonka uskot sopivan noin 80-100 katsojan esitystilaamme Sturenkadulle, ota yhteys teatteri@helsinginakatemia.fi niin tsekataan tilanne!

Vuokraamme Helsingin Vallilassa, osoitteessa Sturenkatu 27 teatteri- tanssisalia kohtuulliseen hintaan sekä esityksiin, että säännöllisiä tunteja pitäville ja yksittäiskertoja varten. Saliin on mahdollista järjestää tuoleja ja penkkejä noin 80-100 ihmiselle katsomoksi, illanviettoon tai koulutuksiin.

Sali on muunneltavissa ja soveltuu mainiosti monenlaiseen käyttöön: juhlat, tanssi, liikunta, pilates, jooga, teatteri. Kuvia tilasta on tulossa pian.

Perille pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä (metro, raitiovaunu, bussi) tai omalla autolla. Parkkipaikkoja on kadun varrella.