MAIRE HEI

Musiikintekijät Maire Marenki ja Tiina Hei ovat yhdessä Maire Hei - herkkä ja vähän hulvaton duo, joka esittää ensimmäisten suomalaisten naisrunoilijoiden tekstejä sävellettynä - ja myös viimeisimpien, omiansa siis. 

Kappaleet ovat elektronisella höysteellä topattuja pop-kappaleita ja sävellettyjä runoja. Heleän Hein ja tumman Marengin keskinäinen kemia on vangitsevaa. Duo esiintyy kitaran, pianon, basson ja luupperin kanssa ja myös 4-6-muusikon kokoonpanolla aina, kun isompi pändi mukaan huolitaan. (Kitara, basso, piano, viulu, rummut /cajon ja huuliharppu).

MAIRE MARENKI 

on rajaton laulunkirjoittaja, musiikin tuottaja, pseydonyymi, taiteilija. Ensimmäinen pitkäsoitto Miksi join talon julkaistaan marraskuussa 2020 samalla, kuin soiva runokirja Siilin päiväkirja, albumin sisarteos.

Mairen takana vaikuttava Mia Kavasto on Suomen Musiikintekijöiden jäsen ja kokenut musiikin kirjoittaja ja esttäjä.

KEIKKAPYYNNÖT

TIINA HEI

on lumoava ensiartisti jonka kirjoittama, sielukas Ruudun takana - single julkaistiin 23.10.2020 ja pääsi heti kiinni isoihin soittolistoihin. Tiina Hei on Vaalasta kotoisin oleva, helsinkiläistynyt lauluntekijä, muusikko ja laulaja, jonka kuulas ja raikas ääni ja luonnonlapsen olemus hurmaa poikkeuksetta vastaantulijat.

KEIKALLE!

Maire Hei rakastaa keikkailua!

Keikkailemme mielellämme erilaisissa tapahtumissa, kesäisillä festivaalilavoilla ja laitumilla, runotapahtumissa ja kulttuuririennoissa -mutta yhtä mielellämme tunnelmallisissa ravintoloissa ja kahviloissa.

Tuomme mukanamme duokeikoille pienen PA-laitteiston soittimineen. Tilaa emme tarvitse järin paljoa.

Esiintymispalkkion lisäksi toivomme matkakulut pääkaupunkiseudun ulkopuolella, sekä tarvittaessa majoituksen taikka majoituskulut.

Kesällä 2021 kierrämme mielellämme ympäri Suomen erilaisissa tapahtumissa. Ota siksi meihin ripeästi yhteyttä ja pyydä soittamaan!