STAND UPIN ALKEET!

Peruskurssin aikataulu: torstaina 3.2.2022, torstaina 10.2 ja torstaina 17.2 harjoitukset aina kello 18-21 ja 19.2 lauantaina keikka Teatteri Sturella kello 19!

Ohjaaja: Pete Harju

Hinta: 119 € per

Stand up -komedian peruskurssilla avataan stand up -komedian tekemisen salaisuudet. Kurssilla oppii juttujen ideoinnin, kirjoittamisen ja esittämisen periaatteet käytännön harjoitusten kautta ja saa myös mahdollisuuden kokea ensimmäisen stand up -komediakeikan huumaavan jännityksen. Kurssi sopii AIVAN kaikille.

STAND UPIN JATKOKURSSI!

Jatkokurssin aikataulu: torstaina 5.5, torstaina 12.5, torstaina 19.5.2022 ja 21.5.2022 lauantaina keikka Teatteri Sturella kello 19!

Ohjaaja: Pete Harju

Hinta: 119 €

Stand up -komedian jatkokurssilla syvennetään stand up -komedian tekemisen saloja. Kurssi painottuu erilaisten harjoitusten kautta juttujen kirjoittamisen ja esittämisen mahdollisuuksiin. Kurssi päättyy esitykseen teatterin komedia-illassa ja se sopii kaikille stand up -komedian perusteet tunteville tai jo keikkoja tehneille koomikoille.

LUOVAN ILMAISUN AKATEMIA

Tietoinen ja luonteva ilmaisutaito

Koulutuksessa pureudutaan vakuuttavan esiintymisen eri osa-alueisiin, kuten kehomme luontaiseen ilmaisuun ja sen vaikuttavuuteen.. Koulutuksessa käytetään matalan kynnyksen käytännön harjoitteita, joilla pyritään lisäämään osallistujien esiintymistaitoja- ja varmuutta.

Koulutus räätälöidään yrityksen toiveiden mukaisesti joko päivän- tai kahden mittaiseksi. Koulutuksen voi tilata suoraan työpaikalle, tai koulutus voidaan järjestää akatemian tiloissa Helsingin Vallilassa. Koulutukseen voi osallistua 10-30 henkilöä kerrallaan. Tarjouspyyntö osoitteeseen info@helsinginakatemia.fi!